DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

dimecres, 3 de novembre de 2010

DIJOUS 4 DE NOVEMBRE, 19 HORES: MANIFESTACIÓ EN CONTRA VISITA DEL PAPA

Demà dijous és un dia molt important per GAY.CAT perquè depenent de l'assistència que hi hagi a la manifestació contra el Papa decidirà si romandre a Catalunya o per el contrari marxar fora en quant pugui.
Si demà som quatre gats a la manifestació en contra de Benet XVI llavors posaré en marxa un procés per anae-me'n viure fora de Catalunya ja que jo no vull viure en un lloc que més que una capitat europea sembla una capital provinciana catòlico apostòlica. Només cal saber la reacció que hi va haver a Londres i les informacions que dóna la BBC i comparar-ho amb la informació pro Papa que dóna TV3 i el que em temo que sigui una manifestacío minoritària perquè tingui ganes de sortir corrents d'aquí.
Segurament d'aquí uns anyets el PP governarà a Espanya i ens derogaran el matrimoni homosexual. De fet el Papa ve a parlar de familia tradicional, és a dir, a difondre les seves creences discriminatòries contra esl homosexuals. I davant d'això només som uns pocs els que ens queixarem? Més patètic impossible! Com ho és de patètic que el senyor Hereu i Montilla ho rebin amb tanta alegria. Quina imatge de Catalunya i de Barcelona més lamentable. Amb alcaldes com l'Hereu i presidents com el Montilla dubto que haguessim tingut matrimoni homosexual a Catalunya sinó fos perquè estem dins d'Espanya. Què trist. Què trist que hagi d'implorar a Zapatero per trobar una mica de SENY.

Estic enrabiat. Tinc la sensació que no visc en un estat laic! Tots els gays del món que saben que a Espanya tenim el matrimoni gai i que vegin que a Barcelona gairebé no hi ha protestes per l'arribada del Papa deuen estar fotent-se de nosaltres. A California deuen estar dient coses com "Ui, mira la gent de Barcelona, tant avançats que es creuen amb això del matrimoni homosexual i després quan va el Papa gairebé ni diuen ni piu. En quan el Zapatero se'n vagi i els hi governin el PP els treuran el matrimnoi homosexual i ja veurem qui està realment més avançat en dreta lgbt."


Aquests dies veient la tele, TV3, me'n recordo molt d'IRAN. Penso en Iran per això de la manipulació que feia la tele. Ahmadinejad tenia protestes al carrer però la imatge oficial era un altre. Doncs aquí passa quelcom semblant. DE SOBTE, SEMBLA QUE PERQUE VINGUI EL PAPA, ARA TOTS DE SOBTE HEM DE SER MOLT CATÒLICS.

PERQUÈ TV3 NO FA AQUESTS DIES CAP PROGRAMA ESPECIAL PER PARLAR DELS CASOS D'ESCÀNDOL A L'ESGLÉSIA. O PER PARLAR DE LA CONFRONTACIÓ ENTRE ESGLÉSIA I EL COL·LECTIU LGBT? En comptes d'això només parlen dels preparatius,etc. La veritat és que tv3 m'està defraudant i molt. Més que la televisió d'un futur estat europeu, que potser alguns volen, sembla més la TV3 d'una capital de províncies.

Aquí hi ha unes incoherències inadmissibles. Com potser que la Generalitat estigui a L'ILGA i al mateix temps el seu president estigui tan content amb la visita del Papa? Això no és coherent! I el pitjor és que aquest president que tant venera el Papa i no va voler rebre al Dalai Lama segurament serà substituït per un Artur Mas que tampoc és sant de la meva devoció ...

En fi, gràcies al món exterior que ens va donar Internet i ara ens podem comunicar sense dependre d'aquesta gent que ens governa. A partir, d'ara lluitaré com mai perquè els acords d'Espanya amb el Vaticà desapareguin.

Tinc la sensació com si visquessim en temps de Franco! Com pot ser que en el 2010 l'església catòlica encara tingui tan poder? Sembla que visquem a la MONARQUIA CATÒLICA D'ESPANYA. O DE CATALUNYA?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada