DOES THE QATAR FOUNDATION ACCEPT OPEN GAY TEACHERS? IF NOT THEN WHY DOES FC BARCELONA ACCEPT ITS SPONSORSHIP? CAN YOU, SANDRO ROSELL, ANSWER MY QUESTION, PLEASE? CAL QUE TRADUEIXI?

dissabte, 6 de novembre del 2010

LAS FRASES DEL PAPA, VERSIÓN GAY.CAT

Ski Center El Colorado.Image via Wikipedia

Desde que ha llegado el Papa a Santiago los medios de comunicación no paran de escribir todo lo que el Papa está diciendo. Son tantas las cosas que dice que ya me he perdido. De todas maneras para acordarme un poco de lo que va diciendo lo que voy a hacer es escribir las frases del Papa pero en una versión GAY.CAT. Es decir, decir lo que dice el Papa pero no con su visión, sinó con la mía. Suena completamente diferente! Empiezo:

PAPA: Benedicto XVI defiende en Santiago la construcción cristiana de Europa
GAY.CAT: GAY.CAT defiende en Santiago la construcción laica de Europa

PAPA: El Papa demana més presència de la religió en la vida pública
GAY.CAT: GAY.CAT demana menys presència de la religió a la vida pública

PAPA: El Papa compara el anticlericalismo español de los años treinta con el secularismo actual
GAY.CAT: GAY.CAT compara la iglesia católica que apoyo el régimen franquista con la iglesia actual (lo único que hago es darle la vuelta a lo que dice el Papa. Si lo que digo suena de extrema izquierda debe ser porque el original debe sonar lo contrario)

PAPA: Benet XVI afirma que a l'Estat espanyol hi ha “un secularisme fort i agressiu”
GAY.CAT: GAY.CAT afirma que el secularisme a l'Estat espanyol és tan feble i poc agressiu que només va aconseguir reunir 3000 persones a la Plaça Sant Jaume de Barcelona. I sense cap incident.

-------
Segueixo ara que ja és casi diumenge amb les frases del Papa. Però ara ja no donaré una versió GAY.CAT. Només dir que trobo de bojos que permetem que vingui un home fonamentalista a adoctrinar-nos amb idees que sembla que vinguin directament de la edat mitjana. Tot aquest cant que aquest home fa a l'antiga Europa antiga em fa un fàstic! L'Europa a la que ell es refereix, i de la qual tan parla era una Europa on els clergues tenien uns privilegis desmerurats. Però com podem permetre que vingui al nostre país a predicar gent amb un discurs tan d'extrema-dreta? Això és un escàndol. Aquest home des de que ha vingut a la península no ha parat de dir unes barbaritats. Si fessim el que ell diu els homosexuals seríem una merda i tot per culpa d'un Déu que ningú ha vist! I pensar que estem lluitant contra els talibans a l'Afganistan i aquí en tenim un! L'única diferència és que aquest taliban ja no crema a ningú a les fogueres com tampoc ja no es cremen esglesies actualment (a occident almenys) Ara entenc perfectament que Hitler i Mussoline tinguessin tans seguidors. Quan més extrema és la teva ideologia més adeptes sembla que aconsegueixis. Clar que per sort, amb molt de patiment i morts ens vam poder desfer de Hitler i de Mussolini.
En fi potser sóc jo el radical però una persona que ve al nostre estat per queixar-se de que som massa laics em sembla que no ens està respectant. I a mé sem sembla un maleducat i que no ha entès que és la democràcia. Quin fàstic que em fa la cúpula de l'esglèsia catòlica i el seu cap. Em recorden a la santa Inquisició.

Bé, us deixo amb les perles del Papa:

"Benet XVI ha subratllat la necessitat que Déu "torni a ressonar alegrement sota el cel d'Europa"" (però quin Déu ni quins collons! qui cregui encara en Déus allà ell però que deixi de fer propagande de supersticions i éssers fantàstics. Ja n'hi ha prou d'enganyar a la gent!)

"El Papa ha afirmat que Déu és "fonament i cúspide de la nostra llibertat, no el seu oponent"" Ah, sí, doncs resulta que el Déu que vostès s'han inventat no és gens de cúspide de la meva llibertat com a homosexual sinó tot el contrari! Ja se'l poden guardar tot per vostès)

""És una tragèdia que a Europa, sobretot al segle XIX, s'afirmés i divulgués la convicció que Déu és l'antagonista de l'home i l'enemic de la seva llibertat""
Home com jo ja no crec en Déu doncs com que m'és igual el que la gent pensi de Déu. A mi els contes són i si són homòfobs quan més lluny millor. I la religió católica tal com la conten ara sembla un conte i un conte homòfob.





Enhanced by Zemanta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada